Formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală la Tîrgu-MureșFormare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală la Tîrgu-Mureș

9 iunie 2018     Adăugat de Cosmin Popa

Asociația Română de Terapie Comportamentală și Cognitivă (ARTCC) va organiza ,începând din luna Septembrie a acestui an, formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală (CBT) în Tîrgu-Mureș. Formarea se adresează psihologilor și medicilor psihiatri și are la bază criteriile de formare ale European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT) http://www.eabct.eu/training-and accreditation/training-standards/. Diplomele obținute după finalizarea formării de bază și a formării avansate în CBT, permit obținerea de la Colegiul Psihologilor din România a atestatului de psihoterapeut cu liberă practică sub supervizare în CBT, respectiv de psihoterapeut autonom în CBT. De asemenea, aceste diplome sunt recunoscute la nivel european prin intermediul EABCT-ului.

Echipa de traineri a ARTCC este formată din medici psihiatri și/sau psihologi clinicieni ca formație, de asemenea, aceștia având și o vastă expriență în domeniul CBT-ului precum și în domeniul practicii specifice clinicii psihiatrice.

Procedura de selecție a candidaților va avea loc în a doua jumătate a lunii Septembrie, condițiile pentru înscrierea la acest modul de selecție fiind următoarele:

–   Diplomă de licență în psihologie/medicină (psihiatrie).

–   Curriculum Vitae (modelul european).

–   Scrisoare de intenție.

–   Practica/voluntariatul în clinica psihiatrică repezintă un avantaj.

Toate aceste documente vor fi trimise (scan și PDF/Word) pe adresa de email artcctgmures@gmail.com cel târziu până la data de 1 Septembrie 2018. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mai sus, ori la adresa de email: cosmin_popa24@yahoo.com

[sgmb id=1]